Testohen edhe për Ligën e Dytë

Ditën e shtunë duke filluar nga ora 10:00, në stadiumin ‘Adem Jashari’ në Mitrovicë, do të mbahen testet fizike për të gjithë gjyqtarët e Ligës së Dytë.

Ky rang garash pritet që të fillojë ne mesin e muajit mars.

Gjyqtarët e Ligës se Parë dhe te Superligës, e kishin kryer një gjë të tille para disa ditësh në Shqipëri.