Të martën shorti i Kupës (femrat)

 

Te martën ne Ambientet e Shtëpisë së Sporteve në Prishtinë, duke filluar nga ora 13:00, do të hidhet shorti për rrethin e parë të Kupës së Kosovës në futboll për femra.

Ndeshjet e para të Kupës do të zhvillohet me 11 dhe 12 prill.

Kujtojmë se kampionati te femrat ende nuk ka filluar derisa xhiroja e parë do të zhvillohet me 18 dhe 19 prill.