Të lumtë Xherdan (Foto)

Xherdan Shaqiri bëri një gjest të mrekullueshëm në stërvitjen e sotme të Përfaqësueses së Zvicrës duke u fotografuar me një tifoz të vogël me aftësi të kufizuara.

Xherdan Shaqirit nuk i thuhet se është i madh, për nga rëndësia.  Ai e konfirmoi këtë në stërvitjen e sotme të Përfaqësueses së Zvicrës duke u fotografuar me një tifoz të vogël me aftësi të kufizuara.

Skuadra helvetike është duke u përgatitur për ndeshjen e radhës eliminatore për Euro 2016 kundër Estonisë.

Dhe, Shaqiri gjeti kohë për t’i bërë një dhuratë të këndshme tifozit të vogël.

shaqa