Të gjithë po qeshin me këtë fotografi të Taulant Xhakës

I ulur në gjunjë dhe me një unazë në dorë futbollisti i njohur Taulant Xhaka i ka propozuar për martesë të fejuarës së tij Arbnores.

“Zoti dhe Zonja Xhaka”, shkroi Taulanti në foton e publikuar teksa ka marrë urime të shumta.

Por ajo që që ra në sy nga ndjekësit e Taulantit ishte që futbollisti e kishte kthyer unazën nga veta e tij.

‘Ktheje unazën nga ana e nuses që ta shoh’ ishte një nga komentet në foto.