Të gjitha rrugët dërgojnë në Elbasan (FOTO)

Kosovarë po ia mësynë Shqipërisë për të parë ndeshjen kundër Armenisë.

Si çdo herë tjetër edhe kësaj radhe tifozët kosovarë do të jenë në përkrahje të kombëtares shqiptare.

Tifozët kosovarë qysh në mëngjes kanë nisur rrugën e tyre për Shqipëri, për të parë ndeshjen ndërmjet kombëtares shqiptare dhe Armenisë.

Se në këtë ndeshje pritet të jetë një numër i madh i tifozëve nga Kosova, e tregon edhe fakti se, tashmë janë krijuar kolona të mëdha ka në pikën kufitare në Morinë.

shqipe

 

shqiper 2