Takohen me kryetarin e Komunës së Prishtinës

Kampionia e Kosovës në fuqi dhe fituesja e Kupës, Prishtina, janë takuar me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti.

I pari i Prishtinës i përgëzoi vashat për sukseset që po arrijnë gjatë këtij edicioni. Vashat prishtinase zotohen se do të shënojnë rezultate edhe më të mira dhe me synime në rritjen e nivelit të lojës.