Taekwondisti Azemi ndalet në luftën e parë

Taekwondisti Arbër Azemi është mposhtur në luftën e tij të parë në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Azemi nuk arriti të kalojë grekun Konstantinos Chamalidis, medalist i argjendtë i Lojërave Mesdhetare Tarragona 2018.

Taekwondisti ynë dha maksimumin, por dallimin e bëri përvoja më e madhe e kundërshtarit.

Njoftimi i plotë nga KOK-u:

Taekwondisti Arbër Azemi ka garuar sot në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Azemi nuk arriti të kalojë grekun Konstantinos Chamalidis, medalist i argjendtë i Lojërave Mesdhetare Tarragona 2018.

Taekwondisti ynë dha maksimumin, por dallimin e bëri përvoja më e madhe e kundërshtarit.

I urojmë më shumë fat Arbërit në garat e ardhshme ndërkombëtare.

Nesër garon, taekwondisti tjetër, Arbër Bajra, në kategorinë -80 kg. 

Ademi takohet me kryesuesin e sportit dhe kulturës në Ingolstadt

Gjiganti italian përgatitë ofertë për Roberto Firminon