Superkupa e Femrave do të zhvillohet në Prizren

Federata e Basketbollit të Kosovës ka njoftuar se Superkupa e Femrave do të zhvillohet me 3 dhe 4 Tetor në Prizren.
Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) ka marrë vendim të Miratojë propozimin që me 3 dhe 4 Tetor të organizohet Superkupa e Kosovës në Palestrën ‘Sezai Surroi’ në Prizren, si dhe të Miratojë Propozicionet e Garave të Ligave të Kategorive të Reja për Edicionin 2023/24.

Tifozët e Zvezdës brohorasin ” Kosova – Serbi” (VIDEO)

Bardhi Rexha operohet me sukses pas lëndimit në Lojërat Mesdhetare