Sulmi dhe mbrojtja më e dobët në BKT Superligë pas javës së 10-të

BKT Superliga po vazhdon me hapa ta shpejtë, duke zhvilluar xhiro pas xhiro, ku deri më tani janë mbyll 10 sosh.

Lider është Ballkani, ndërsa pas tyre vijnë Drenica dhe Gjilani. Drita dhe Prishtina mbajë pozitat katër dhe pesë.

Sa i përket sulmit më të dobët në këto 10 xhiro është ai i Feronikelit me 5 gola të shënuar.

Dukagjini vjen pas tyre me 8 gola të shënuar, ndërsa Drita dhe Ulpiana kanë gjetur rrjetën nga 9 herë.

Sa i përket mbrojtjes më të dobët është ajo e Ulpianës që ka pranuar 19 gola deri më tani.

Pas tyre vjen Feronikeli me 14 gola të pranuara. /Gazeta Olle/

Sulmi dhe mbrojtja më e fortë në BKT Superligë pas javës së 10-të

Sot shtatë vjet më parë, KOK-u u pranua përkohësisht në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar