Stërvitja e parë e Kosovës në foto

Përfaqësuesja e Kosovës ka zhvilluar sot stërvitjen e parë në stadiumin “Rexhep Rexhepi” të Drenasit, ku është vizituar edhe nga kryeministri Isa Mustafa, kryeparlamenti Kadri Veseli dhe ministri I Sportit, Kujtim Shala.

Gazeta Olle përmes fotoreporterit të saj, Hilmi Veliu, sjell stërvitjen e parë në foto.

Nuk mungojnë edhe tifozët Dardanët dhe fanella e tyre me moton “Unë biri yt, Kosovë”.

bernardi2 bernardi veselii vedatmuriqi rashica ministri kosovavala kosovastervitjet kosova3 kosova2 kadriveseli isamustafa dardanet biriyt amirrrahmanikosova4kosovastervitjetdardanetbunjaku amiri