Stafi teknik i Kosovës ka një ankesë për stadiumin e KEK-ut

Stafi teknik i Kosovës është ankuar për nivelin e barit në stadiumin Agron Rama.

Kosova e ka filluar stërvitjen e parë dhe lojtarët janë në fushë.

Bunjaku do të ketë në dispozicion pesë ditë që ta përgatit ndeshjen me Turqinë, transmeton supersport.

Në fushë janë Anel Raskaj dhe Besart Musolli.

Kosova përballet me Turqinë me 11 qershor në Shkodër. /olle/