Stadiumi është gati (FOTO)

Ndeshja ndërmjet Shqipërisë dhe Armenisë do të zhvillohet në Elbasan Arean dhe ky impijant është tashmë gati.

Atu nuk mungojnë as plisat, që do të dhurohen për çdo tifozë që do të jetë pranishëm në stadium.

 

stadiumi 1

 

stadiumi 2

 

stadiumi 3

 

stadiumi 4

 

stadiumi 5