Stadiumi ‘Adem Jashari’ në gjendje të mjerueshme, priten investime emergjente (VIDEO)

Stadiumi ‘Adem Jashari’ në Mitrovicë, është në gjende të mjerueshme dhe ka nevojë për investime të reja, pasi investimi prej rreth 1 milonë eurove para dy viteve, është shkatërruar dhe nuk mund të luhen ndeshje ndërkombëtare.

Lajmin për investime të reja, e ka konfirmuar për Tribuna Channel, drejtori i Departamentit të Sporti në Ministrinë e Kulturës, Ibër Alaj.

Kronikën e plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme./Tribuna Channel/