Sot, katër ndeshje në Ligën e Parë

Llapi – Ramiz Sadiku, Rahoveci – Ballkani, Deçani – KEK-u dhe Fushë Kosovë -Vllaznia e Pozharanit. Këto janë katër sfidat që janë zhvilluar sot në Ligën e Parë.  Llapi pa problem e mundi Ramiz Sadikun (3:0), sikurse Rahoveci, Ballkanin. Fushë Kosova ‘në shtëpi’ e mposhti Vllazninë e Pozharanit (4:1) derisa Deçani – KEK-u u mbyll pa gola (0:0).

Përballjet

Llapi – Ramiz Sadiku                                                           (3:0)

Shënues: Getoar Dragusha, Alban Mavriqi, Edon Zeka

Gjyqtarë:  Isak Ceroviku, Ali Peshteri, Albion Bucolli

Rahoveci – Ballkani                                                             (3:0)

Shënues: Agim Hoti, Meriton Korenica, Shpëtim Duraku.

Gjyqtarë: Liridon Hasani, Bujar Haradinaj, Deli Muriqi

Deçani – KEK-u                                                                      (0:0)

Gjyqtarë: Arben Halilaj, Nuhi Hysenaj, Fatmir Kiqina

Fushë Kosova – Vllaznia (P)                                              (4:1)

Gjyqtarë: Alban Shala, Hivzi Oamani, Selman Reqica