Skuadra e Premierligës liron 8 lojtarë

Skuadra e West Hamit, u ka thënë lamtumirë tetë lojtarëve. Në mesin e të larguarve është edhe Carlton Cole.

Të larguarit tjerë janë edhe David Sullivan, David Gold, Guy Demel, Jussi Jaaskelainen, Kieran Bywater, Sean Maguire dhe Paul McCallum.

Të gjithë të larguarit janë falënderuar nga West Ham për kontributin e dhënë. (Gazeta Olle)