“Skifterat” me aktivitete humane në muajin e Ramazanit, bëjnë hapjen e një pusit të pijshëm në Sri Lanka

Tifo grupi i skuadrës së SC Gjilanit, “Skifterat” kanë financuar hapjen e një burimi të ujit në Sri Lanaka.

Lajmin e kanë bërë të ditur vet grupi në fjalë përmes një postimi në profilin e tyre zyrtare në ‘Facebook’.

‘Skifterat’ shkruajnë shkruajnë se të gjithë fëmijët meritojnë burimin kryesor të jetës, ujin.

Kjo vjen për nder të muajit të Ramazanit, dhe njëherit është familja e dytë përfituese. /Gazeta Olle/