Skandali në prezantimin e EURO 2024, fshin Kosovën nga harta dhe e fut në Serbi

UEFA ka publikuar sot logon e re të Euro 2024 dhe e ka bërë me një skandal të shëmtuar. Nuk dihet se si dhe pse, por në hartën e UEFA-s, Kosova ka përfunduar e  bashkuar me Serbinë.

Kamberi shënon golin e fitores së Sheffield Wed

Ardian Ismajli është i gatshëm për ndeshjen me Hungarinë