Sion-Hajvalia në “Livescore”

Ndeshja që zhvillohet sot ndërmjet Sionit dhe Hajvalisë, ka hyrë në mesin e ndeshjeve të ditës te faqja e njohur “Livescore.com”.

Sion-Hajvalia është mes ndeshjeve tjera miqësore që zhvillohen sot, derisa ajo fillon në ora 17:00.