Si përfundoi fluturimi i këtij kali mbi makinë?

Kalorësi irlandez, Ruby Walsh, e ka bërë një fluturim shumë të rrezikshëm me kalin e tij, por që në fund doli të jetë i suksesshëm.

Fluturimi nuk ishte mbi pengesat e zakonshme, por mbi një makinë që po vinte me një shpejtësi jo të vogël. Gjithsesi, gjithçka shkoi mirë dhe videoja tani ka nisur të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

VIDEO: http://https://www.youtube.com/watch?v=fW8sf1-WTJk