Shumë lojtarë me ngjyrë në Itali

Ish trajneri i Milanit, Arrigo Sacchi ka thënë se në ekipet e të rinjëve ka shumë lojtarë me njgyrë duke pretenduar se “Italia nuk ka dinjitet”.

Njeriu që e ka imponuar futobllin total në Serie A ka folur me rastin e një ceremonie për çmimet Maestrelli në Pistoia.

“Unë sigurisht nuk jam racist dhe historia ime si traineri e provon këtë, duke filluar nga  Frank Rijkaard”.

“Isha në turneun Viareggio për të shikuar futbollistë. Më duhet të them se ka shuëm lojtarë me ngjyrë në në ekipet e të rinjve të skuadrat italiane”, tha Sacchi, transmeton ‘Gazeta olle’.

“Italia nuk ka dinjitet, nuk ka krenari. Kjo nuk është e mundur që ekipet tona duhet të ketë 15 lojtarë të huaj në skuadër”.