Vendosë Komisioni Disiplinor, fati i finales mësohet nesër

Komisioni Disiplinor i Federatës së Basketbollit të Kosovës, ka vendosur që vendimin përfundimtar për ndeshjen ndërmjet Sigal Prishtinës dhe Pejës, ta marrë nesër.

Kjo shtyrje ka ndodhur për shkak se komisioni ka mungesë të fakteve, të cilat pretendon se do t’i sigurojë deri nesër.