Shtyhet një ndeshje në Serie A

Serie A kanë lëshuar një deklaratë që konfirmon se Genoa-Parma do të shtyhet për një datë ende të pacaktuar.

Carlo Tavecchio, president i federatës, tha më herët për shyerjen e kësaj ndeshje, por tani është zyrtare.

“Pas kërkesës së përbashkët të Asociacionit të futbollistëve'(AIC) dhe Shoqatës italiane të trajnerëve (AIAC), federate ka vendosur që ndeshjen e Serie A, Genoa-Parma e planifikuar për në 1 mars 2015, do të shtyhet”, thuhet në deklaratë.