Shqipëria nuk ndryshon pozicion në renditjen e re të FIFA-s

FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve.

Shqipëria nuk ka lëvizur nga pozita e 66-të, duke e mbajtur atë vend, pa ndeshjeve të qershorit.

Kuqezinjtë barazuan me Islandën dhe humbën 2:1 me Izraelin gjatë këtij muaji, por përkundër kësaj, nuk kanë lëvizur nga pozicioni i tyre.

Ndërkohë, Kosova shënoi ngritje për një pozicion dhe tani renditet në vendin e 106-të.

Valon Zumberi fillon fazën përgatitore me ekipin e parë të Hamburgut, pritet të ketë hapësira të mëdha këtë edicion

Operohet me sukses futbollisti i Gjilanit