Shqipëria e mbyll vitin në vendin e 66-të në renditjen e FIFA-s

Shtëpia e futbollit, FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve, të fundit për vitin 2021.

Kombëtarja e Shqipërisë pozicionohet në vendin e 66’të në ranglistën botërore.

Shqipëria ka lënë pas kombëtaren e Maqedonisë së Veriut, që ndodhet në pozitën e 67’të.

Vlen të theksohet se kombëtarja e Shqipërisë para disa ditësh ka mësuar edhe shortin për Ligën e Kombeve, ku do të përballet me Rusinë, Izraelin dhe Islandën.

Kosova e mbyll vitin në vendin e 111-të në rendtijen e FIFA-s

Malisheva paralajmëron përforcime në janar, synojnë lojtarë me “nam”