Shndrit Drita

Drita ka bërë ‘bum’ në afatin kalimtar të dimrit.

Skuadra nga Gjilani, ka realizuar deri në ora 16:00, këto transfere:

Artan Latifi (i lirë), Armend Kastrati (Hajvalia), Ismet Ramushi (i lirë), Venhar Sermaxhaj (Gjilani), Alban Shillova (Trepça), dhe Mesnur Limani (i lirë), Faton Zejnullahu (Llapi) dhe Përparim Osmani (Trepça).