Shikojeni se si rrahen futbollistët në tunel (VIDEO)

Derbi sicilian i ligave të ulëta të Italisë, mes Vitorrias dhe Paternos u përgjak në përfundim të ndeshjes.

Gjatë shkuarjes për në zhveshtore, konkretisht në tunel për rreth një minutë, futbollistët e të dyja skuadrave rrahen, derisa disa bëhen edhe për spital.

Rrahjen e përcollën edhe gjyqtarët. (Gazeta Olle)