Shikojeni se si e “dridhi” Rumaninë, Mavunga i Prishtinës (VIDEO)

Julian Mavunga ishte njëri ndër më meritorët që Sigal Prishtina mposhti rumunët e Craiovas në udhëtim. Ndeshja e luajtur mbrëmë u mbyll 77:73.

Në një sekuencë të ndeshjes, të publikuar në Youtube, Mavunga shihet se si depërton në trapezë dhe shënon me ngulitje, duke heshtur tifozët në Palestër, tek të cilët qëndronte edhe një flamur serb. (Gazeta Olle)