Shikojeni kundërshtarin e sotëm të Haxhi Krasniqit

Haxhi Krasnqi sonte do të ketë mundësinë që të shpallet kampion bote, kur të takohet me gjermanin Jurgen Brahmer.

Megjithatë, Krasnqi nuk do ta ketë aspak të lehtë, pasi Brahmer ka shumë përvojë dhe është një bishë e vërtetë, transmeton Express.

Se për çfarë bëhet fjalë, mund ta shihni videon më poshtë.