Kili-Argjentina, shiko penalltitë live

Përkundër shumë rasteve gjatë 90 minutave, finalja ndërmjet Kilit dhe Argjentinës është mbyllur baras, 0:0.

Në këtë mënyrë trofeu i Kupës së Amerikës do të diskutohet me penallti, të cilat mund t’i shikoni në linkun e mposhtëm.

Ndeshja live: http://wiz1.net/channel1