Shfaqet e lumtur (FOTO)

E dashura e futbollistit të Newcastle United, Jonas Rodriguez, Alejandra Maglietti thotë se është shumë e lumtur që është në krah të Rodriguezit, dhe me punën që po bënë ky i fundit për t’iu kthyer fushave të ‘gjelbra’. “Jam shumë i lumtur që jam pranë tij me punën që po e bënë Jonas”, ka thënë Alejandra.

lll l LIIIIIIIIII