Shënuesi më të dalluar te Peja dhe Rilski

Peja ka shënuar fitore shumë të rëndësishme në udhëtim ndaj Rilskit duke e mposhtur me rezultat të ngushtë 63:62.

Lojtari më i dalluar te pejanët në këtë takim ishte Jozo Berkiq me 14 pikë ndërsa te mysafirët u dallua Bozov me 13 pikë të cilat nuk e ndihmuan të shënojnë fitore ekipin e tij.

 

2

 

 

1