Sharapova nuk do celulit (FOTO)

“Unë dua të jem e hollë dhe me më pak celulit. Unë mendoj se është dëshira e të gjitha vajzave”.

Kështu u përgjigj Maria Sharapova, me një të qeshur, në një pyetje mbi marrëdhëniet e saj me sportet konkuruese, trajnim dhe pamjen fizike.

Ajo vazhdon të duket e bukur dhe me një trup të përkyer.

shara 1

 

shara 2

 

shara

 

shara 3