Shaqiri vlerësohet pozitivisht

Pas përfundimit të ndeshjes më i miri në këtë ndeshje ishte James Milner, kurse më i dobëti Jakob Haugaard.

Xherdan Shaqiri në këtë takim luajti plotë 70 minuta dhe arriti të asiston te goli i vetëm i Stoke dhe ishte një nga lojtarët më të mirë në fushë, duke u notuar me 7-she. Më poshtë i keni notat komplete të lojtarëve.

auto_2378971460310656