Shaqiri: Vetëm prindërit e mi kanë kërkuar 40 bileta

Xherdan Shaqiri ka treguar se ka pasur përsëri shumë kërkesa për bileta në ndeshjen ndaj Kosovën.

Ai ka thënë se vetëm prindërit e tij, ia kanë kërkuar hiq më pak se 40 bileta për këtë ndeshje që do të luhet në Basel dhe i takon kualifikimeve për “Euro 2024”.

Po ashtu, ka shtuar se shokët ende e thërrasin për bileta dhe ka thënë se shpreson që këtë çështje ta mbyllë sonte.

“Vetëm prindërit e mi kanë kërkuar 40 bileta. Shokët ende më thërrasin çdo ditë. Dua që kjo çështje që të marrë fund sonte dhe pastaj ta mbylli telefonin”, tha Shaqiri.

 

Sylvinho ka vendosur ta lë në tribunë Muçollin ndaj Moldavisë

Ky është formacioni zyrtar i Shqipërisë për ndeshjen ndaj Moldavisë