Shaqiri: Duhet me ndreq stadiumin se është marrë me pa bota atë fushë

Xherdan Shaqiri ka thënë se për t’u kualifikuar duhet pasur ambient të mirë mes lojtarëve, dhe duhet rregulluar stadiumi.

Shaqiri u pyet për gjasat e Kosovës të kualifikohet në ngjarje madhore në të ardhmen.

“Shpresoj që një ditë Kosova të kualifikohet. Duhet me pas ambient të mirë mes vete, mes lojtarëve. Duhet me ndreq stadiumin se është marrë me pa bota atë fushë. Dhe kur të rregullohen këto gjëra të vogla, kualifikoheni”, ka thënë Shaqiri.

Ai ka shtuar se Kosova ka shumë talent dhe pret të kualifikohen shpejt.

Bekaj: Jam në shok për momentin, ndjenjë e papërshkrueshme

Batatina: Kosovë, një ditë kur ta marr besimin do të kualifikoj në Botëror ose në Evropian