Shaolinët të lënë pa frymë (Foto)

 

Këto imazhe jo vetëm që të lënë pa frymë, por edhe pa tekst. Ecje nëpër murë, thyerje tullash me dorë e meditim në vetëm një këmbë. Janë këto praktikat e mrekullueshme e madje nganjëherë të pabesueshme të Shaolinëve.

Murgjit e njohur Shaolin besojnë se fuqia fizike vjen vetëm nga mendja. Rrjedhimisht ata mendojnë se pothuajse nuk ka ndonjë limit për ushtrimin e trupit të tyre.

Ata praktikojnë teknika të përqëndruara rreth balancimit të forcës, durimit dhe mbrojtjes, ndërkaq janë në gjendje të durojnë sasi të pabesueshme të dhimbjes. Për më tepër, ndiqni fotot vet.

shao1

 

shao18

 

shao17

 

shao13

 

shao12

 

shao11

 

shao9

 

shao8

 

shao7

 

shao6

 

shao5

 

 

shao3

 

shao2