Sexton, Clarkson dhe Kessler fitojnë garën e shkathtësisë në NBA

Në ngjarjen e madhe të All Star është mbajtur edhe gara për shkathtësi në NBA.

Nëntë basketbollistë kanë marrë pjesë në tre skuadra të ndryshme.

E para ka qenë ekipi i Antetokounmpos me Giannis, Thanasis dhe Alex Antetokounmpo. Por në mungesë të Giannis, vendin e tij e zuri bashkëtlojtari te Milwaukee Bucks, Jrue Holiday.

Tek skuadra e Jazz ishte fundori Collin Sexton së bashku me Jordan Clarkson dhe Walker Kessler.

Ndërkohë në ekipin e të rinjëve ishin treshja Paolo Bachero i Orlando Magic, Jaden Ivey i Detroit Pistons dhe Jabari Smith Jr i Houston Rockets.

Pas tre garave shumë interesante të shkathtësive, në fund ishin basketbollistët e Utah Jazz që fituan çmimin ‘NBA Skills Challenge’.

Damian Lillard fitues i garës për tre pikë në NBA All-Star (Video)

Shkëlqeu ndaj Lazios në Ligën e Konferencës, pesë skuadra italiane dhe një nga La Liga telefonojnë Clujin për Ermal Krasniqin