Selmani tregon çka i ka bërë kryetari i klubit të Ferizajt dhe zbulon diçka të papritur

Trajneri që e shpalli kampion vjeshte Ferizajn në Ligën e Parë dhe që u largua më pas, Agron Selmani, ka qenë i ftuari i “Arenës” në Tribuna Channel.

 

Pos sqarimit të keqkuptimeve me kryetarin e klubit, Selmani zbuloi një befasi të madhe.