“Selfie” me kosto të lartë, dënime të jashtëzakonshme për djaloshin e ri

Njerëzit që futen në fushë mund të jenë mjaft të bezdisshëm, por jo edhe 13-vjeçar që u hodh në fushë gjatë lojës së Holandës kundër Malit të Zi.

Qëllimi i Moet Amin ishte Memphis Depay, me të cilin ai arriti të bënte një selfie, shkruan Sheshi.info

 

Sidoqoftë, Amin është dënuar me 100 euro për veprën e tij të paligjshme. Ai duhet të kishte paguar dënimin prej 450 eurosh të përcaktuar për pushtuesit e fushës, por gjoba e tij u zvogëlua duke pasur parasysh moshën e tij.

 

Ai gjithashtu ka marrë dënim tjetër që përfshin një ndalim 3.5 vjeçar, pra, ai nuk mund të ndjekë nga stadiumi në Holandë. asnjë takim për tre vitet e ardhshme.

 

“Kishin vetëm dy minuta deri në përfundimin e punës së rregullt. Isha plot adrenalinë dhe thashë me vete,” Tani më duhet të shkoj. Unë jetoj vetëm një herë “, ka thënë djaloshi për 24ur.

 

“Mora fotografinë time dhe vrapova përsëri. Është për të ardhur keq që e mora këtë ndalim, por tani kam të paktën një fotografi me Memphis”, tha në fund ai.

Ballkani siguron fitoren e radhës në Superligën e Juniorëve

Ku mbetën pesë lojtarët që Ronaldo i parashikoi si yje në vitin 2015