Schweinsteiger ia plotëson ëndrrën një fëmije

Mesfushori gjerman ëBastian Schweinsteigershtë idhulli edhe i shumë fëmijëve, e në veçanti i Kalus Maier. Ky i fundit është vetëm 5-vjeçar dhe nuk i ka pastruar ende flokët e tij, pasi sipas babait të tij nuk dëshiron të prish firzurën që i ngjanë Schweinsteiger.

Me të kuptuar këtë, Bastian i ka kërkuar këtij vogëlushi ,duke i premtuar se nëse do të pastronte flokët e tij do t’i bënte atij një befasi të këndshme.