Sampdoria shkëlqen edhe jashtë fushës (FOTO)

Kjo bukuroshe që po e shihni quhet Luana Kross, dhe është vetëm 24 vjeç. Është modele rumune, por jeton në Genoa.

Ajo është adaptuar mjaftë mirë në ktë qytet ndërsa ka zgjedhur skuadrën e Sampdoria që të bëjë tifo për të.

Ajo sjell një set fotosh shumë të nxehta me fanellat e bukura të Sampdorias.

sampdoria 1

 

sampdoria 2

 

sampdoria 4

 

sampdoria

 

sampdroia 3