Rrahmani: Është e dyta humbje më zhgënjyese pas asaj ndaj Maqedonisë së Veriut

Kapiteni i Kosovës, Amir Rrahmani është ndarë tejet i zhgënjyer me humbjen ndaj Gjeorgjisë.

 

Rrahmani shtoi se është dëshprimi kjo humbje pasi janë futur për fitore dhe është ndeshja e dytë më zhgënjese e Kosovës pas asaj ndaj Maqedonisë së Veriut.

“Kemi luftuar për fitore dhe kemi provuar të japim maksimumin, në fund doli që ndoshta nuk e kemi dhënë maksimumin, po ashtu nuk shfrytëzuam të gjitha rastet dhe në fund e humbëm ndeshjen. Është kjo një nervozë dhe është normale që dhemb shumë. Nuk e di se çfarë ndodhi të goli i parë.

Kjo është humbja e dytë më zhgënjyese e Kosovës pas asaj ndaj Maqedonisë së Veriut. Tani ne kemi edhe ndeshjen me Greqinë dhe atje duhet të provojmë të kërkojmë fitoren sepse nuk kemi më arsye për arsyetim”, tha Rrahmani.

Vojvoda: Sot jemi të mërzitshëm, sepse nuk e kemi kryer punën që është dashtë me kry

Celina dhe Fazliji: Nuk merituam humbjen, ishim të pafat