Ronalindho, biznes në Shqipëri (FOTO)

Ish-futbollisti i Barcelonës, Ronalindho, e di që ekziston edhe Shqipëria dhe shqiptarët.

Të paktën këtë e tregon një postim i tij në rrjetet sociale. Ai ka postuar në Facebook versonin në shqip të lojës së tij për mobil Super Dash, transmetonExpress.

“A keni luajtur ju në Shqipëri versionin e ri të lojës sime?”, shkroi Dinho, duke dashur ta zgjeroj biznesin e tij me shqiptarë, transmeton lajmi.net.

Ronaldinho