Ronaldo përkrahë Sirinë (FOTO)

Sulmuesi i Real Madridit, Cristiano Ronaldo ka postuar një fotografi në Instagram, duke i dalë në ndihmë kështu Sirisë dhe një djaloshi që vjen nga ai vend me emrin Zaid. “9-vjeçari Zaid ka ikur nga shtëpia e tij në Siri tri vite më parë.

Ai ka harruar emrat e shokëve të tij të vjetër. Ne nuk do ta harrojmë Zaidin. Me Sirinë”, ishte mbishkrimi i bërë nga Ronaldo.

Zaid