Rinovim një-vjeçar për Touren

Pas këtij edicioni katastrofik, Liverpooli ka nisur të mendojë për sezonin e ri dhe ka filluar të rinovojë me futbollistët që ju kanë skaduar kontratat.

“The Reds” kanë vendosur të rinovojnë me mbrojtësin Kolo Toure, të cilit i mbaron kontrata në muajin qershor.

Sipas mediave angleze, marrëveshja ndërmjet palëve është arritur, kështu që mungon vetëm zyrtarizimi.