Rezultatet dhe renditja, xhiro 20

Është mbyllur edhe xhiro e 20 e Superligës, ku të gjitha skuadrat vendase kanë shënuar fitore. Pjesa e epërme e tabelës nuk ka ndryshuar, ndërsa diferenca me pikë në mes të disa skuadrave po.

Intersant është edhe për mbijetesë pasi që Istogu është larguar nga pozita e barazhit duke ia lënë këtë pozitë Dritës.

rezultatet

 

tabela