Renditja dhe orari: Trepça e Ferizaj pranë Ligës së Parë – Prishtina del e dyta

Humbja e Besës nga Kosova e Vushtrrisë, ka dërguar Prishtinën në pozitën e dytë. Besa tani është e treta dhe me katër pikë më pak se lideri, Feronikeli. E katërta është Kosova, kurse Ferizaj e Trepça me një këmbë janë në Ligën e Parë.

Ato vazhdojnë të mbesin në kuotën e 18-të përkatësisht 15 pikëve.

Deri në fund të kampionatit janë edhe gjashtë javë.

 

Rezultatet – Java 27

Feronikeli – Ferizaj                          3:0

Besa – Kosova (V)                            2:3

Drenica – Istogu                               0:0

Prishtina – Trepça                            4:0

 

E diel – ora 15:00

Hajvalia – Trepça ‘89

Vëllaznimi – Drita

 

Renditja

 1. Feronikeli               27           54
 2. Prishtina                  27           51
 3. Besa                            27           50
 4. Kosova (V)               27           46
 5. Trepça ‘89               26           43
 6. Hajvalia                    26           43
 7. Drenica                    27           33
 8. Istogu                       27           30
 9. Vëllaznimi             26           28
 10. Drita                         26           25
 11. Ferizaj                      27           18
 12. Trepça                      27           15

 

Java 28

Hajvalia – Drenica

Trepça ’89 – Besa

Kosova (V) – Prishtina

Trepça – Feronikeli

Ferizaj – Vëllaznimi

Drita – Istogu

 

Java 29

Drenica – Drita

Istogu – Ferizaj

Vëllaznimi – Trepça

Feronikeli – Kosova (V)

Prishtina – Trepça ‘89

Besa – Hajvalia

 

Java 30

Besa – Drenica

Hajvalia – Prishtina

Trepça ’89 – Feronikeli

Kosova (V) – Vëllaznimi

Trepça – Istogu

Ferizaj – Drita

 

Java 31

Drenica – Ferizaj

Drita – Trepça

Istogu – Kosova (V)

Vëllaznimi – Trepça ‘89

Feronikeli – Hajvalia

Prishtina – Besa

 

Java 32

Prishtina – Drenica

Besa – Feronikeli

Hajvalia – Vëllaznimi

Trepça ’89 – Istogu

Kosova (V) – Drita

Trepça – Ferizaj

 

Java 33

Drenica – Trepça

Ferizaj – Kosova (V)

Drita – Trepça ‘89

Istogu – Hajvalia

Vëllaznimi – Besa

Feronikeli – Prishtina