Remzi Ejupi vlerëson kontributin e tij ndër vite te klubi i Prishtinës

Remzi Ejupi është larguar dje nga posti i presidentit të ekipit të FC Prishtina, pas mbledhjes së jashtëzakonshme të Bordit të Prishtinës.

Ejupi me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se i ka dhënë fund epokës dydekadëshe në FC Prishtina, ku gjatë kësaj periudhe, klubi i Prishtinës ka fituar trofe mirëpo ka pasur edhe sfida,

Ish-presidenti i FC Prishtinës ka vlerësuar rrugëtimin e tij si të suksesshëm, dhe në të mirë të zhvillimit të futbollit kosovar me kontributin e tij ndër vite. Prej punëve më të rëndësishme gjatë këtyre 20 viteve në klub Ejupi konsideron angazhimin e tij për të jetësuar mbrojtjen e kartonëve të futbollistëve,Ligjin për Sponsorizin, dhe titullin “Kalorës i urdhrit të flamurit” i cili iu dha nga Ilir Meta.

Postimi i plotë:

 

Tre të lënduar në aksidentin e KFF Jakovës, FFK-ja shpreh gatishmërinë për t’i ndihmuar

Nora Gjakova ka fituar medaljen e artë në Grand Slam