Reali kërkon mbrojtësin e PSG-së

Real Madridi është hedhur në sulm për të siguruar shërbimet e mbrojtësit të PSG-s, Marquinhos.

‘El Chiringuito’ raporton se Reali është futur në garë për shërbimet e Marquinhos.

Reali kohëve të fundit ka kërkuar të sigurojë shërbimet e Otamendit dhe Shkodran Mustafit.

Sidoqoftë, duket se Los Blancos tashmë janë kthyer kah shërbimet e mbrojtësit të PSG-s, Marquinhos.