Real Madridi, Barcelona dhe Juventusi e fitojnë betejën ndaj UEFA-s

UEFA ka hequr dorë nga procedurat disiplinore kundër Barcelonës, Juventusit dhe Real Madridit.

Të tre klubet u shënjestruan nga organi që rregullon futbollin evropian, pasi janë të vetmit që nuk e kanë braktisur zyrtarisht projektin e Superligës.

Sipas deklaratës, UEFA ka deklaruar se procesi është shpallur i pavlefshëm dhe se tre klubet nuk janë më nën juridiksion disiplinor.

Zyrtare: Suada Jashari jep dorëheqje nga KFF Mitrovica

Sot zhvillohen dy super ndeshje në Ligën e Parë